Slikerdet.no – Første driftsår…

happy gandhi jayanti hd wallpapersDet begynte så smått sommeren 2015, da under domenenavnet stemap.no. Etterhvert føltes det litt «trangt» med dette domene. Tilknytningen til Arbeiderpartiet føltes for tett og det føltes nødvendig å endre litt på strukturen, både for min del og for det lokale partiets del. Rett og slett for å fjerne enhver tvil om hvem som faktisk stod bak ytringene. Grunnen til at det begynte der det begynte var at siden ble opprettet i forbindelse med høstens kommunevalg. Telen, som kommunens eneste lokalavis fremsto som en partisk partiavis for høyresiden og jeg følte at mange  hadde behov for en motpol til dette. Slik begynte det…

Så 3. desember endret siden navn til slikerdet.no. Responsen har vært formidabel helt fra starten og hele høsten igjennom, -og det fortsetter. Virkelig! Responsen har vært over all forventning. Jeg forsøker å levere friske meninger og kommenterer der jeg føler det nødvendig. Når man kommenterer andres meninger eller kritiserer direkte, så er det selvsagt naturlig at man treffer ulikt, -men ikke glem at jeg bruker bare ytringsfriheten min og at det er i min fulle rett. Dette er min portal og mine meninger. Så får andre finne sin måte å ytre seg på. Slik er det!

Jeg forsøker selvsagt å være etterrettelig, jeg ønsker heller ikke i utgangspunktet å såre noen, men jeg forbeholder meg retten til å kalle en spade for en spade, selv om det som skrives her er sett og tolket med mine øyne.

-Og til de som ofte skriker med store ord, -ja, da kommer det fort store ord tilbake også. Man høster jo som man sår. Slik er det!

Litt tallfakta fra året som gikk:
Nettsiden er besøkt av totalt 10.476 unike ip-adresser. Det er selvsagt noen av disse som er samme person, da flere ulike enheter som mobil, nettbrett og pc, telles som ett unikt treff i statistikken. Men likevel… at over ti tusen unike enheter har vært innom er over all forventning. Portalen ble etablert 26.juli 2015, så det er i praksis besøk fra den datoen og ut året som er med i dette tallmaterialet. 

«All time high» på én dag ble registrert 16.desember 2015 med 1234 unike besøkende på samme dag.

Det er gøy å registrere at mange finner portalen så interessant at de vender tilbake, dag etter dag. Det tar jeg som et signal på at Notodden trenger en portal som dette.

Takk for følget i 2015, og så håper jeg dere blir med videre inn i det nye året.

Godt nytt år!