Siste timer før valget avgjøres!

Om du ikke allerede har stemt, så er tiden inne. Valglokalene lokalt har åpent fra 16:00-20:00 i kveld (Søndag) og i morgen er selve valgdagen 9. september.

Det er kommunevalg, ikke stortingsvalg!
Jeg håper på et godt valg for Arbeiderpartiet. Notoddens største parti. Når man ser på valgsendingene på TV skulle man tro det var stortingsvalg og mitt parti får tildels krisemaksimert sine målinger, men det viser samtidig hvor mye saks-vinklingen har å si. Norges største parti omtales som taperen. Begge de to største partiene i Norge faktisk, omtales som valgtapere!!

– Det er litt rart. Jeg syntes det.

33,8 for Notodden AP – siste lokale måling
Siste offentlige lokale valgmåling viser 33.8 prosent til Notodden Arbeiderparti. Det er godt over de nasjonale målingene og er i et litt større perspektiv ganske så stabilt der partiet har ligget de siste 10 årene.

AP – Notoddens største parti
I inneværende periode har Arbeiderpartiet styrt sammen med SP, KrF og Rødt. Nå har KrF skiftet side og vil gå til Høyre. Men i denne koalisjonen, har Arbeiderpartiet hatt ordføreren og til sammen 14 representanter, -SP har hatt 5, -Krf 3 og Rødt 2 medlemmer i kommunestyret.

AP er Notoddens viktigste og største politiske formgiver
Det betyr at Arbeiderpartiet har utgjort godt over halvparten av koalisjonen alene. AP er 4 representanter flere enn de tre andre koalisjonspartiene til sammen. Så sett i lyset av dette så har Arbeiderpartiet vært kommunens største og viktigste politiske formgiver de siste 4 årene.

Fortsatt mye ugjort – men nå er grunnmuren bygget…
Partiet vil gjerne fullføre ny barneskole på Klokkarrud. Partiet vil også bidra videre med næringsutvikling, -nå med ny arealplan, forsterket økonomi i NUAS og 15 mill. kroner avsatte til utvikling av nye næringstomter. Grunnlaget er lagt, det er nå arbeidet kan begynne for alvor.

Mye er gjort, klikk deg inn på en liten reise gjennom noen av de sakene som er gjennomført av koalisjonen de 4 siste årene, -å se selv…

Levert_u_blank

Det er nå det gjelder! Notodden Arbeiderparti trenger din stemme – Godt valg!