Om nettstedet

Dette nettstedet er en personlig tenketank som først og fremst formidler mine personlige tanker om lokalpolitiske saker i Notodden kommune.

Vi har ytringsfrihet i dette landet og den tar jeg i bruk på denne siden. Jeg vil likevel gi alle som omtales mulighet for å gi sine svar til hva jeg skriver og mener. Dette vil jeg publisere uten opphold under den aktuelle artikkelen. Jeg ønsker ikke å lage dette til noen debattside, men du må gjerne ta debatten på din egen kanal, -f.eks facebook.

Del gjerne sakene med så mange som mulig, slik når vi ut til folk. Du vil også kunne følge PolitiskPortal på facebook, der vil det legges linker når det kommer nye innlegg.

Hvem står bak denne siden? Det finner du i «byline» på alle innlegg, men stort sett er det undertegnede som skriver på denne portalen. Jeg er ikke lenger medlem av noen politisk parti og stiller derfor helt fritt i mine politiske betraktninger.

Merk deg adressen: www.PolitiskPortal.no

Vi har alle en viktig stemme! Om vi bruker del-knappen aktivt når vi ut til mange. Takk for at du deler!

Selfi 🙂

Jeg presiserer: Jeg skiller sak og person fult ut. Om jeg kaster av meg litt her på siden så er jeg ikke sur eller forbanna på noen der ute. Vi er muligens uenige på sak, men dere anses som fine folk på bunnen alle sammen. Byen er for liten til å gjøre diskusjoner personlige. Håper du kan dele et slikt syn.

mvh
Morten Gjerde, – bosatt i Øvre, Øvre bydel 😉